Mitől lesz fenntartható egy ruhatár?

Nem tagadom, nincsen semmi álszenteskedés, rengeteg ruhám van, egyáltalán nem elhanyagolható méretű a gardróbom, ha valaki bekukkanta a kis szentélyembe, biztos elhűlne a látványtól. Azonban itt jön egy kis trükk, egy kis csalás, szinte majdnem minden darab bolha piacról, secondhand boltból, turkálóból, vagy ruhacsere programból származik, így létrehozva egy fenntarthatóbb ruhatárat. Ehhez adnék nektek most egy pár tippet.

Nézz körül az ismerőseid körében. Én például nagyon szerencsés vagyok, hiszen anyummal, tesómmal hasonló méretűek vagyunk, így szinte három gardróbot használhatok, de össze lehet beszélni barátnőkkel és cserélgetni, kölcsönözni egymástól.

● Vigyázzatok a ruháitokra. Az előírásoknak megfelelő tisztítsátok, akkor is ha nagyon szükséges, kímélő programon, ha lehet természetes tisztítószerekkel, mosószerekkel.

Ha tönkremegy próbáljátok meg megjavítani vagy másod funkciót találni nekik.

● Ha mégis ruhát vásárolsz olyat válassz amit sokrétűen tudsz beilleszteni a ruhatáradba, sokáig a kollekció része lehet. Ha lehet válassz hazait, etikus, fenntartó márkát.

Meg persze természetesen gyere el az AddTovább Ruhacsere Programra a megadott időpontokban és helyszínen, kövess minket, figyeld az időpontokat és cserére fel!